Om KadazaKontakta ossHjälpUrvalsprocedurWebbansvarigaUppdragMobilLägg till webbplatsKadaza-nätverk


Urvalsprocedur


Alla webbplatser på Kadaza är noggrant utvalda och organiserade på bästa möjliga sätt. Vi har en sträng urvalsprocedur, där vi framför allt tittar på webbplatsernas antal besökare, användarvänlighet, aktualitet och pålitlighet. I första hand lägger vi endast ut de bästa och populäraste webbplatserna, men vi introducerar även nya webbplatser.

Vi analyserar kontinuerligt alla lokala webbplatstrender, marknadsundersökningar och webbplatsrankningar. Alla dessa digitala insikter tolkas av vårt expertteam och används för att fatta grundade beslut. På så sätt erbjuder vi användare en renad, visuellt destillerad version av nätet. Vi tror på de redaktionella färdigheterna hos människor gentemot maskiner eller program. Vår visuella plattform leder inte bara användare snabbt till favoritwebbplatserna, utan den låter dem även komma i kontakt med nya och spirande webbplatser inom olika ämnen.

Dessutom erbjuder vi alla möjligheten att lämna förslag. Vi värdesätter förslagen från våra användare. Varje förslag gås igenom. Saknar du en webbplats, rubrik eller har du ett annat förslag? Klicka här. Vi tror på de redaktionella färdigheterna hos människor gentemot maskiner eller program.


Dela dina erfarenheter, kommentarer och förslag med oss: klicka här.


► Tillbaka till hemsidan

► Kontakta oss

► Urvalsprocedur

► Hjälp


→ Ställ in som startsida

→ Alfabetisk översikt över alla Kadaza-sidor

→ Internationell


yes  Bli Kadaza-fan på Facebook