Om KadazaKontakta ossHjälpUrvalsprocedurWebbansvarigaUppdragMobilIntegritetVillkor


Uppdrag


Det är vårt mål att vara den mest översiktliga och användarvänliga startsidan på internet med en tydlig översikt över det bästa som internet har att erbjuda. Tack vare det stora utbudet av olika onlinetjänster och de dagliga lanseringarna av nya webbplatser är det svårt att ha översikt. Kadaza erbjuder en visuell plattform där användare inte bara har en enkel översikt över sina favoritwebbplatser, utan även kan upptäcka nya platser på internet. Vi åstadkommer detta genom ett strängt webbplatsurval och en kontinuerlig uppdatering av alla Kadaza-rubriker.

Dessutom vill vi med Kadaza kartlägga utbudet på internet över hela världen. Detta gör vi genom ett internationellt nätverk av frivilliga, som hjälper till med urvalet av webbplatser och översättningen av Kadaza i andra länder.


Talar du ett främmande språk och vill du hjälpa till med utvecklingen av Kadaza i ett annat land? Mer information om Kadazas nätverk:

Kadaza består av ett globalt nätverk av frivilliga som lämnar ett bidrag till Kadazas innehållsurval och översättning. Användardeltagande och bidrag från lokala frivilliga spelar en viktig roll vid skapandet av världens mest pålitliga webbencyklopedi. Kadaza finns i dag i tiotalet länder. Varje Kadazasida är helt anpassad efter varje land, inklusive språk och innehåll. Vi letar intensivt efter personer i andra länder som vill hjälpa att etablera Kadaza i fler länder. Varför? Vi tror att Kadaza i fler länder kan hjälpa människor att komma igång på nätet på ett snabbt, enkelt och säkert sätt. Talar du ett främmande språk och vill du hjälpa till med utvecklingen av Kadaza i ett annat land? Klicka härför att kontakta oss.

 


Dela dina erfarenheter, kommentarer och förslag med oss: klicka här.


► Tillbaka till hemsidan

► Kontakta oss

► Urvalsprocedur

► Hjälp


→ Ställ in som startsida

→ Alfabetisk översikt över alla Kadaza-sidor

→ Internationell


yes  Bli Kadaza-fan på Facebook

 

Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi och Google kan ställa in cookies för att visa annonser och för att analysera vår trafik. Vi visar bara icke-personliga annonser. IP-adressmaskering är aktiverad i Google Analytics. Mer informationAnvändarvillkor.