Om KadazaKontakta ossHjälpUrvalsprocedurWebbansvarigaUppdragMobilLägg till webbplatsKadaza-nätverk


 

Visuell Startsida & Praktisk Webbportal

Kadaza är en praktisk webbportal och personlig startsida.

 

 

Kadaza

 

► Kolla på video

 


 

De mest populära webbplatserna i Sverige, tydligt organiserade efter ämne.

 

Kadaza, den visuella startsidan, visar endast de bästa och populäraste webbplatserna inom olika ämnesområden. Med Kadaza får du en enkel översikt över alla dina favoritwebbplatser och du upptäcker även nya platser på internet.

 


 

Skapa en personlig startsida

 

Sätt ihop din egen, personliga startsida snabbt och enkelt genom att anpassa logor. På så sätt kan en läsare av Dagens Nyheter, välja att ersätta Aftonbladets logo med Dagens Nyheters logo. Det hela är mycket enkelt och logor kan enkelt flyttas genom att dra dem mellan olika rutor. Klicka på Anpassa Anpassa på hemsidan.

 


 

Bakgrunder

 

Det är även möjligt att anpassa Kadaza med färger, mönster och bilder för att på så sätt göra startsidan ännu personligare.

 


 

Alla stora sökmotorer samlade

 

Via Kadaza-sökrutan har du alla de stora sökmotorerna samlade. Ställ in dina personliga preferenser och bestäm vilken sökmotor du vill använda med Kadaza.

 


 

Upptäck det bästa på internet världen över

 

Kadazas redaktörer har kartlagt det bästa av internet, för många länder. Upptäck de populäraste hemsidorna i alla kategorier, världen över. Välj ett land.

 


 

Också på din mobil och surfplatta

 

Kadaza är särskilt behändigt att använda på surfplattor och mobiler. Gå bara till kadaza.se för att nå Kadaza oavsett vilken enhet du använder. Ett nytt och snabbt sätt att surfa på webben med din surfplatta eller mobil.

 


 

Dela dina erfarenheter, kommentarer och förslag med oss: klicka här.

Like  Bli Kadaza-fan på Facebook