Om KadazaKontakta ossHjälpUrvalsprocedurWebbansvarigaUppdragMobilLägg till webbplatsKadaza-nätverk


Kontakta oss


Har du frågor? Du kanske hittar svaret bland frågor och svar.

Dela dina erfarenheter, kommentarer och förslag med oss: feedback@kadaza.se.


Lägg till webbplats

Saknar du en webbplats under en viss rubrik? Tala om det för oss. Använd nedanstående formulär eller skicka ett e-postmeddelande till info@kadaza.se. Vi läser alla förslag, men kan dock inte lägga upp alla webbplatser. Om ditt förslag inte tas med, betyder det inte att vi inte uppskattar webbplatsanmälan. Men vi måste göra ett urval. Se vår urvalsprocedur för webbplatser här.


Webbansvariga

Det är möjligt att vidarebefordra din webbplats till oss för att lägga upp den under en viss Kadaza-rubrik. Vi utvärderar varje tillägg av webbplatser. Vi har en mycket sträng urvalsprocedur för webbplatser. Ta det därför inte personligt om din webbplats inte tas med. Om din webbplats inte tas med, betyder det inte att vi inte uppskattar den. Vi måste dock göra ett urval och kan inte ta med alla webbplatser. Se vår urvalsprocedur för webbplatserinnan du vidarebefordrar din webbplats. Tycker du att din webbplats är oumbärlig under en viss Kadaza-rubrik? Klicka då här.

Om du har en egen webbplats, skulle vi uppskatta om du lägger upp en länk till kadaza.se. Vi föredrar om du länkar till oss med texten "Kadaza - visuell startsida". Om du vill länka till en specifik Kadaza-rubrik, besök då den sidan, kopiera och klistra in dess URL och titel i din html-kod.


Partnerskap och reklam


Dela dina erfarenheter, kommentarer och förslag med oss: klicka här.


► Tillbaka till hemsidan

► Kontakta oss

► Urvalsprocedur

► Hjälp


→ Ställ in som startsida

→ Alfabetisk översikt över alla Kadaza-sidor

→ Internationell


yes  Bli Kadaza-fan på Facebook